top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverC-cakes

3 redenen om een taart op maat te bestellen

Bijgewerkt op: 21 feb. 2023

Stel...

Binnenkort heb je een heel belangrijk evenement te vieren: de 18ste verjaardag van je kind, je 25ste trouwdag, èèn van je ouders gaat op pensioen of eender welke andere gelegenheid die je onvergetelijk wilt maken.

Met andere woorden, tijd om een feestje te beginnen organiseren. Van venue tot menu... alles tot op het laatste detail doch zonder je budget te overschrijden.

Je beslist om zelf te koken, de feestkamer zelf te decoreren en waarom niet?!... de onontbeerlijke taart zelf te bakken/maken.

Alles blijkt zo eenvoudig want je hebt al eens gekookt, kamers gedecoreerd en zelfs een taart gebakken. Toch kom je tegen een nogal moeilijke drempel... de taart versieren...

Pas dan komt het besef dat het toch beter zou zijn om minstens de taart te bestellen.

En dat is een heel juiste beslissing omdat...


Reden #1 - De prijs


De meeste bakkers kopen hun ingrediënten in bij de groothandelaars. En oh!, ja... zoals je al vermoedt, kan men spreken van scherpe prijzen die niet echt te vergelijken zijn met de prijzen die je in de winkel betaalt.

Daarbij komt nog dat je ook gereedschap en/of apparatuur nodig hebt om de taart naar je wens te kunnen versieren.


Reden #2 - Tijd besparen


Wanneer je wilt dat je taart er professioneel uitziet, zal ze ook enorm veel tijd in beslag nemen.

Laat ons de taart hierboven afgebeeld als voorbeeld nemen. Hoewel ze niet èèn van de meest ingewikkeld gedecoreerde taart is, zal ze van bloem tot eindproduct minstens 10 uur van je tijd vragen.

En dit terwijl je naast de taart ook voor het voor- en nagerecht moet zorgen... laat staan alle andere taken die op je "To do"-lijst staan.


"Tijd is kostbaar, verspil het verstandig" –

Reden #3 - Vaardigheden


Als bakker die voor een zeer lange periode in de taartdecoratie industrie werkt, kan ik met zekerheid stellen dat het lang duurt vóórdat men alle technieken en vaardigheden onder de knie heeft. En dan ook... eens deze technieken en vaardigheden aangeleerd zijn, moeten ze ook onderhouden worden. Met andere woorden, men moet ze dag in dag uit beoefenen.Tot slot


Als je een professioneel gemaakte taart wilt die je geen fortuin gaat kosten en als je tijd wilt besparen om de andere taken te vervullen, om voor jezelf en je familie te zorgen, bestel ze zonder twijfel.

Surf naar onze website hier, contacteer ons en we zullen ervoor zorgen dat je droomtaart "the cherry on the cake" gaat zijn op je feest.


Mocht je hier een vraag over hebben of zelfs een andere gedachten, laat je reactie hieronder.

We staan klaar om je te helpen!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page