top of page

*** C-cakes ***
- Algemene voorwaarden -
Disclaimer
(voor bestellingen)

magnum cake pops bestellen prijzen cupcakes bestellen prijs cupcakes bestellen prijs cupcakes per stuk bento taartje bento taart bestellen bento taart meptaart baby 1 jaar meptaart bestellen meptaartje 1 jaar  prijzen cijfertaart prijs cijfertaart cijfertaart bestellen regenboogtaart bestellen regenboogtaart kopen arbie taart kopen barbietaart bestellen prijs themataart themataart bumba themataarten oostvlaanderen themataarten bestellen thema taarten bestellen thema taarten bruidstaart prijslijst prijslijst bruidstaart prijs taart per persoon prijs taart bakker prijs taart 10 personen prijs taart 8 personen 3d taart taart bestellen cake pops prijs per stuk taart op maat taart in hamme

Het wijzingen van uw bestelling

Wijzigingen in uw bestelling voor taart/cupcake/cake pops/popsicles zoals maat, beschrijving, smaak, ontwerp en kleur worden UITSLUITEND 7 dagen voor leverings/afhaaldatum geaccepteerd. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht. ​

Product inpakken

C-cakes zal uw taart(en) zo goed mogelijk verpakken om ze te beschermen.
C-cakes aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid zodra de Klant de taarten/cupcakes in eigendom heeft genomen. Mochten de taarten/cupcakes beschadigd raken tijdens het vervoer door de Klant, dan kan C-cakes niet aansprakelijk worden gesteld en wordt er geen vergoeding gegeven. Alle taarten dienen bij ontvangst/levering te worden gecontroleerd.

Niet-eetbare decoraties

Alle niet-eetbare versieringen zullen aan de klant worden benadrukt tijdens het bestellings- en/of bevestigingsproces en/of bij het afhalen/bezorgen van de bestelling. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om dit aan zijn gasten en locatie over te brengen.
C-cakes aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor enige lichamelijke schade die kan ontstaan ​​door het benutigen van niet-eetbare versieringen.

Annulering van de bestelling

Een bestelling mag geannuleerd worden voor de afhaaldatum als volgt:
        1. Cupcakes, cake pops en/of popsicles - 3 dagen op voorhand

        2. Bruidstaarten - 30 dagen op voorhand
        3. Andere taarten - 7 dagen op voorhand
Voor een bestelling die bij een annulatie deze tijdstippen niet nakomt, zal het voorschot niet meer teruggestort worden.

Bezorging/Afhalen

C-cakes bezorgt helaas geen bestelling met uitzondering van Bruidstaarten.
Al uw bestellingen dienen, enkel na
Afspraak, afgehaald te worden op ons afhaalpunt in Hamme:
Nijverheidstraat 94
9220, Hamme

Afhalen van uw bestelling

Bij het afhalen van uw bestelling dient de volledige betaling te geschieden.
C-cakes is niet aansprakelijk gehouden worden indien de Klant van mening is dat er problemen zijn met de taart nadat deze ons pand heeft verlaten. Denk hierbij aan design, kleur of smaak.
De juiste transportrichtlijnen worden bij het afhalen aan de Klant gegeven. Indien deze instructies niet worden opgevolgd en daardoor schade aan de bestelling op welke manier dan ook tot gevolg hebben, kan C-cakes niet aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke schade.
Afhaaladres:

Nijverheidstraat 94
9220, Hamme

Bewaren van de bestelling

Alle taarten/cupcakes/ cake pops en/of popsicles moeten worden bewaard bij kamertemperatuur, niet in direct zonlicht, op een vlakke ondergrond en, indien uitsluitend specifiek geadviseerd , in de koelkast 
C-cakes gebruikt geen conserveringsmiddelen of additieven. Daarom moeten alle producten als "vers voedsel" behandeld worden en binnen de 72uur na de afhaaldatum worden geconsumeerd.
Indien u de overgebleven taart wilt bewaren, moeten deze in 3 lagen huishoudfolie ingepakt wordenmen ingevroren tot u deze terug nodig hebt.

Onvermijdelijke toestanden

In het geval van een onvermijdelijke gebeurtenis, zoals een auto-ongeluk, vertraagde transportmiddelen, kan C-cakes niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen of schade aan de taart /koekjes. We zullen echter ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling onbeschadigd en op tijd op uw locatie wordt afgeleverd. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vertraging of onvermogen om onze verplichtingen jegens u na te komen als een dergelijke vertraging te wijten is aan welke oorzaak dan ook buiten onze redelijke controle. In dit geval hebt u ook geen recht op enige terugbetaling.

Gebruik van verse bloemen

C-cakes werkt nog niet samen met een betrouwbare bloemist die voedselveilige bloemen zou kunnen leveren. Daarom raden we ze af.
Voor al uw gewenste bloemwerk bieden we echter bloemen in suikerpasta aan.
Echter in geval van gebruik van verse bloemen door de Klant, ligt de verantwoordelijkheid voor de voedselveiligheid, kwaliteit, versheid en kleur van de bloemen bij de bloemist/Klant.
C-cakes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen.

Terugbetaling/Uitwisseling

Vanwege het handgemaakte karakter van onze producten kunnen we geen enkele klant terugbetalen.
Terugbetalingen die worden aangevraagd vanwege decoratiestijl, schrijven, kleur, tint, algemeen ontwerp, spelling, worden niet gehonoreerd na afhaling/levering.
We sturen je een foto voor het afhalen/bezorgen om te controleren of alles correct is.
Taart smaken zijn subjectief. Volledige terugbetaling die vanwege de smaak of textuur worden aangevraagd nadat de cake is afgehaald/bezorgd, worden niet tegemoetkomen.
U komt mogelijk in aanmerking voor een winkeltegoed voor uw toekomstige bestelling als het product binnen 24 uur na afhaling/levering wordt teruggebracht en de kwaliteit van de taart, smaak en/of -textuur niet aan onze normen voldoet. Er wordt geen contante terugbetaling vergolden.
Kwaliteitscontrole is uitsluitend ter beoordeling van C-cakes. Het winkeltegoed is gebaseerd op hoe snel de taart wordt geretourneerd, hoeveel deze is benut en onze uiteindelijke beslissing over de kwaliteit. Er wordt geen korting gegeven aan klanten die niet binnen 24 uur na afhaling/levering contact met ons opnemen.

Waarborg

We doen er echter alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling wordt uitgevoerd volgens uw specificatie op uw schriftelijke bestelling.
Elke bestelling wordt met de hand gemaakt. Daarom zijn decoraties onderhevig aan onze artistieke interpretatie. Je mag ons een foto bezorgen als inspiratie, maar we maken geen aanspraak op de exacte duplicatie van het werk dat door andere taartdecorateurs is gedaan.

bruidstaarten bestellen, taart in hamme, bruidstaarten op maat, taart bestellen, beste bruidstaart, wedding cake, taart in de buurt, bruiloft taart

Laat uw taart opvallen

- Taartdecoratie -

realistische taarten, 3D taarten, verjaardagstaarten, bruidstaarten, trouwtaarten, bruiloftaarten, drijvende taarten

Liever afgewerkt in CHOCOLADE?

- Chocoladetaarten -

Decorated Layered Cake

- Product informatie -

Belangrijke informatie

Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van valutaschommelingen, inflatie en/of andere economische omstandigheden.​

Decorated Layered Cake

- Nuttige informatie -

bottom of page