c-cakes website.jpg

We bakken je zoetste dromen

c-cakes website1.jpg

Graag tot uw dienst!

Ons vehaal

Hallo! 

Hoe leuk dat u hier bent!

Ik ben Corina Klein, de zaakvoerster van C-cakes.

Wat ooit als een hobby is begonnen, veranderde snel in mijn passie, mijn toewijding, mijn dagdagelijkse, voltijdse job. Mijn bakkerij is een zoete droom uitgekomen.

Van kinds af aan was ik door bakken gepassioneerd. Passie die mij jarenlang ondergedompeld heeft in de boeiende wereld van taarten.

Alles werd grondig bestudeerd! Van ingrediënten tot bakken, van suikerpasta tot decoreren... om de dag van vandaag een taart "anders dan anders" te kunnen creeëren.

Alles wat u op deze site ziet, is het resultaat van jarenlange ervaring, van leren op de harde manier, van vallen en opstaan.

Ondertussen heb ik al meer dan 1.000 taarten en desserts in mijn portfolio staan.

Alles wat we bakken begint met bloem, boter, suiker en rauwe ingrediënten en volgen onze eigen recepten. Geen "magische dozen" dus en geen "grappige dingen".

We maken onze eigen botercréme, suikerpasta en vullingen. Het resultaat is gewoon verbluffend!

Als onze taarten er prachtig uitzien, smaken ze nog lekkerder!

Elke taart en zoetigheid wordt bij elke bestelling vers gemaakt. Niets wordt ooit ingevroren. Onze ingrediënten zijn altijd vers en van beste kwaliteit.

We streven ernaar om nieuwe trends in te zetten en laten ons voortdurend bijscholen maar ook inspireren door de creativiteit van onze klanten.

Met andere worden, we doen alles wat in onze vaardigheden, kennis en kracht ligt om al uw wensen tot in detail tegemoet te komen!