top of page

*** C-cakes ***
Algemene voorwaarden

Gebruik van de website

Om u zich te registreren bij c-cakes.com en producten van C-cakes te bestellen, moet u ouder zijn dan achttien jaar. U dient ervoor te zorgen dat de door u verstrekte gegevens bij uw aanmelding juist en volledig zijn. U dient ons, voorafgaand aan het plaatsen van een bestelling, op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen in de informatie die u heeft verstrekt bij het registreren, door uw persoonlijke gegevens bij te werken. U dient ons uw echte naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en alle andere details geven die nodig zijn om uw bestelling te verwerken.
We behouden ons het recht voor om:
         1.Een nieuwe klantregistratie of het account van een klant op elk moment te weigeren en naar eigen goeddunken op te
           schorten
        2.Uw toegang tot alle of een deel van de diensten te beëindigen met of zonder kennisgeving
        3. De C-cakes website of diensten, of een deel daarvan, op elk moment te beëindigen met of zonder kennisgeving

Beschikbaarheid

Alle producten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien we, om welke reden dan ook, buiten onze redelijke controle, niet in staat zijn om een bepaald product te leveren, zijn we niet aansprakelijk jegens u, behalve om ervoor te zorgen dat u niet voor dat artikel in rekening wordt gebracht.
In het geval dat we niet in staat zijn om producten te leveren, zullen we u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte stellen. Een volledige terugbetaling zal worden gedaan wanneer u al voor de goederen hebt betaald.

Prijzen, beschrijving en productinformatie

 1. De prijzen van de meeste van onze producten worden weergegeven op de Website. Alle prijzen kunnen zonder  voorafgaande                       kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van valutaschommelingen, inflatie en/of onvoorziene economische  omstandigheden
2. De prijs vermeld op onze C-cakes Website is alleen van toepassing op de producten die via deze website worden verkocht.
3. Hoewel we alle redelijke zorg zullen besteden om ervoor te zorgen dat alle beschrijvingen, details en prijzen van producten die op de C-       cakes Website verschijnen correct zijn, is het mogelijk dat de informatie die op enig moment op de Website verschijnt niet de exacte           positie weergeeft op het moment van uw bestelling.
4. Houd er rekening mee dat de kleuren en het uiterlijk van onze producten enigszins kunnen afwijken van de manier waarop ze op het             scherm verschijnen. We kunnen niet garanderen dat uw beeldscherm bij levering de kleur van het product nauwkeurig weergeeft.
     Alle metingen en maten zijn bij benadering, hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze zo nauwkeurig mogelijk zijn.